Csíksomlyói Búcsú 2019

Utazzon Ön is velünk június 7-9 napokon!

A programmal kapcsolatos tudnivalók utasaink részére


Indulás Budapestről

Az autóbusz indulására a megadott időpontban kerül sor. A busz kb. 30 perccel korábban érkezik a Hősök terére, a jégpálya bejárata elé. Szélvédőjén látható az Euro Travel feliratú tábla. Az ülőhelyeket az érkezés sorrendjében lehet elfoglalni. Késés esetén kérjük felhívni a részvételi jegyen feltüntetett információs telefonszámot, amelyen utaskísérőnkkel lehet egyeztetni a továbbiakról. A busz maximum 15 percet vár az indulással.

Mindenképpen legyen Önnél fényképes igazolvány – személyi, vagy útlevél – továbbá a részvételi jegy. Javasoljuk az időjárásnak megfelelő öltözetet. Esernyőre, esőkabátra szükség lehet, és kényelmes túracipőre is, tekintettel a várható több kilométeres gyaloglásra.
 

Az utazás

Az autóbusz 3-4 óránként tart 20-30 perces technikai megállót, amire általában benzinkút mellett kerül sor. Így lehetőség van vásárlásra, el lehet menni a mellékhelyiségre. Az utazás az éjszaka során is folytatódik, aludni a buszon lehet.
 

Érkezés

A másnap délelőtti megérkezéskor az autóbusz igyekszik a Búcsú helyszínéhez legközelebb megállni. A leszállás helyszínén kerül majd sor a felszállásra is az esti induláskor. A leszállást követően utasainknak lehetőségük van a csoportvezetőnkkel tartani a Búcsú helyszínére, de a csoporttól külön is válhatnak. Az ünnepi szentmise helyszínéig a távolság várhatóan 3-5 km, amit  gyalog kell megtenni.
 

Visszaút, érkezés Budapestre

A visszaúthoz a megadott helyszínen és időpontban kell találkozni. Utaskísérőnk mindenkinek megadja telefonszámát, ha valakinek gondot okoz a helyszín megtalálása, hívja fel őt. A busz visszaútja során is 3-4 óránként kerül sorra technikai szünetre. Az érkezésre másnap délelőtt kerül sor, a Hősők terére.

 

Minden kedves Utasunknak jó utat kívánunk!


Csíksomlyó

16 °C

enyhe eső
páratartalom: 76 %
szél: 3.6 km/h ÉK
05.25.

12 °C
05.26.

14 °C
05.27.

16 °C
05.28.

18 °C